Rimerrni kontrollin e videove tuaja

Një rrjet i decentralizuar strehimi videosh, bazuar në software-in e lirë/libre

PeerTube Rétrospective et nouvelles fonctionnalités !

Découvrez nos progrès de ces derniers mois ainsi que les fonctionnalités à venir.

Soutenir Installer PeerTube

Nisjani Si funksionon

Rimerrni pushtetin… dhe përgjegjësitë!

PeerTube s’është një platformë e vetme strehimi videosh me një grup të vetëm rregullash: është një rrjet dhjetëra furnizuesish të ndërlidhur strehimi, dhe çdo furnizues është i ndërtuar nga njerëz dhe administratorë të ndryshëm. Nuk ju pëlqejnë disa prej rregullave? Jeni i lirë të përdorni furnizuesin e strehimit që doni, ose edhe më mirë, bëhuni strehues i vetes me rregullat tuaja!

Merrni kontrollin e lëndës tuaj

PeerTube ju lejon të ndani me të tjerët krejt videot tuaja. Qenia në kontakt të drejtpërdrejt me një furnizues videosh që është një qenie njerëzore (ose duke u bërë vetë një furnizues) ju lejon të zgjidhni se si kryhet transmetimi i tyre. Videot tuaja do të përfitojnë prej mjetesh për plotësim përshkrimi, për sistemim sipas kategorish, zgjedhjes së një figure paraparjeje dhe vënies shenjë videove si NSW (Not safe for work - jo të përshtatshme për t’u parë në vendin e punës). Ujdisja e gjërave për butonin Asistencë do t’ju lejojë t’i shfaqni publikut tuaj se si dëshironi ta përkrahë punën tuaj.

Vendosja e përdoruesve mbi gjithçka

Jeni një person, jo një produkt. PeerTube është software i lirë/libre financuar nga një ent jofitimprurës frëng: Framasoft. Krejt instancat krijohen, mbahen gjallë, moderohen dhe mirëmbahen në mënyrë të pavarur. PeerTube nuk i nënshtrohet ndonjë monopoli kompanie, s’varet nga reklama dhe nuk ju gjurmon. Me PeerTube-in nuk jeni një produkt: PeerTube-i është në shërbimin tuaj, jo anasjelltas.

Bëhuni aktor i transmetimit të videove tuaja

Kur shihni një video me PeerTube, teknologjia WebTorrent ju lejon të jeni pjesë e transmetimit të kësaj video tok me parës që po e shohin në të njëjtën kohë. Kjo ndarje me të tjerët e transmetimit të videos lejon një shpërndarje më të shëndetshme të shkëmbimeve në rrjet. Për më tepër, protokolli i federimit (ActivityPub) lejon të botohen videot dhe komentet në platforma të tjera që e mbulojnë atë, të tilla si ajo Mastodon! (eksperimentale)

Nisjani

Mbikqyre

Shihni video te Framatube

Regjistrohuni

Listë instancash te të cilat mund të regjistroheni:

PeerTube.video peertube.video

Peertube instance maintained by ALSimon.

 • 93 ndjekës
 • ndjekje 458 instanca
 • 1GB për përdorues
 • h3zjp PeerTube tube.h3z.jp

  PeerTube は P2P (WebTorrent) を活用した、ActivityPub 実装の動画ストリーミングプラットフォームです。

 • 51 ndjekës
 • ndjekje 144 instanca
 • 1GB për përdorues
 • u might like it thickrips.cloud

  visual and audio enjoyments for the weedbound

 • 8 ndjekës
 • 500MB për përdorues
 • LibreLabUCM peertube.librelabucm.org

  PeerTube de LibreLabUCM. PeerTube es una plataforma descentralizada y federada de streaming de video que usa P2P directamente en el navegador gracias a WebTorrent y Angular.

 • 37 ndjekës
 • ndjekje 30 instanca
 • 100GB për përdorues
 • Midowy PeerTube tube.midov.pl

  PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 48 ndjekës
 • ndjekje 10 instanca
 • 5GB për përdorues
 • MoeTube videos.darckoune.moe

  PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 62 ndjekës
 • ndjekje 4 instanca
 • betaMax betamax.video

  This is an English language instance that primarily focuses on retro / artistic and tech topics.

 • 62 ndjekës
 • ndjekje 6 instanca
 • 1GB për përdorues
 • peertube.dans-ma-bulle.life peertube.dans-ma-bulle.life

  PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 14 ndjekës
 • ndjekje 53 instanca
 • 5GB për përdorues
 • FabriTube tube.fabrigli.fr

  Fabritube, instance de Peertube, un réseau fédéré de streaming video utilisant la seul vrai techno d'avenir: P2P (BitTorrent).

 • 19 ndjekës
 • ndjekje 14 instanca
 • Pa kuota për përdorues
 • PiWeb tube.piweb.be

  Instance peertube qui a pour but de mettre en avant du contenu en rapport avec la/les transition-s (énergétique, numérique, écologique).

 • 61 ndjekës
 • ndjekje 6 instanca
 • Pa kuota për përdorues
 • AntTube video.antopie.org

  Instance PeerTube thémée en rouge

 • 30 ndjekës
 • ndjekje 395 instanca
 • 50GB për përdorues
 • No GAFA ! peertube.nogafa.org

  We provide alternatives to google apple facebook amazon

 • 87 ndjekës
 • ndjekje 220 instanca
 • 5GB për përdorues
 • Down The Memory Hole tube.4aem.com

  Dedicated to the preservation of valuable information

 • 45 ndjekës
 • ndjekje 265 instanca
 • 5GB për përdorues
 • PirePeerTube pire.artisanlogiciel.net

  La pire instance PeerTube. ( shakespear's language translation : worst peertube instance ). A federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 42 ndjekës
 • ndjekje 37 instanca
 • 500MB për përdorues
 • Sage School sage.school

  Sage School is a PeerTube instance for educational videos (like tutorials, explanations, and discussions). To request video storage space, please use the contact form.

 • 3 ndjekës
 • DevTube - PeerTube Instance devtube.dev-wiki.de

  DevTube ist eine weitere Instanz der PeerTube Reihe. Hier kannst du völlig kostenlos Videos hochladen und diese mit anderen Nutzern teilen.

 • 4 ndjekës
 • ndjekje 1 instanca
 • Pa kuota për përdorues
 • PeerTube.com.au peertube.com.au

  This is an Australian PeerTube instance! Peertube is a video streaming platform using Peer-to-Peer directly in the web browser, using WebTorrent and Angular.

 • 6 ndjekës
 • ndjekje 3 instanca
 • Pa kuota për përdorues
 • peertube.thepirate.party peertube.thepirate.party

  This is the videoportal of thepirate.party. New accounts have 500mb per user avaible. Minimum the usual rules count: - No faschism - No sexism - No racism

 • 23 ndjekës
 • ndjekje 23 instanca
 • 500MB për përdorues
 • The Peertube for Bootlickers tube.bootlicker.party

  Let's get off Youtube! Here Vidak stores his daily vlogs.

 • 74 ndjekës
 • ndjekje 384 instanca
 • 1GB për përdorues
 • PeerTube - Snargol peertube.snargol.com

  Escargot géant.

 • 77 ndjekës
 • ndjekje 445 instanca
 • 500MB për përdorues
 • Video blueline peertube video.blueline.mg

  PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 70 ndjekës
 • ndjekje 390 instanca
 • 1GB për përdorues
 • PeerWatch peerwatch.xyz

  PeerWatch - for your video game video needs, but without Google or Amazon. Starting people off at 1GB to see how this goes.

 • 3 ndjekës
 • 1GB për përdorues
 • Videos Les Communs videos.lescommuns.org

  Instance peertube pour lescommuns.org

 • ndjekje 6 instanca
 • 5GB për përdorues
 • Sikke.fi - P2P Video Hosting sikke.fi

  Welcome to this Sikke.fi PeerTube instance! PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 27 ndjekës
 • ndjekje 14 instanca
 • 50GB për përdorues
 • Pe·erTu·be pe.ertu.be

  Pe·erTu·be Instance Open for 800 registrations with 20GB initial quota.

 • 73 ndjekës
 • ndjekje 445 instanca
 • 20GB për përdorues
 • Sophia Loisirs et Vie / Diffusion Vidéo PeerTube peertube.serveur.slv-valbonne.fr

  Sophia Loisirs et Vie. La modération de ce site est faite pour conserver des vidéos tout public. Vidéo créés lors d'activités organisées par l'association slv https://serveur.slv-valbonne.fr/blog/ Attention, cette instance peut se fédérer avec d'autres, toutes les vidéo visibles hors 'Locales' peuvent provenir d'autres sources, hors du contrôle de slv, n'hésitez pas à nous reporter des abus. Le contenu est vérifié après soumission, il peut temporairement exister du contenu inadapté.

 • 36 ndjekës
 • ndjekje 1 instanca
 • 500MB për përdorues
 • MH-Tube mhtube.de

  Das kleine aber feine Peertube des MonsterHunter_DE-Discord

 • 19 ndjekës
 • Pa kuota për përdorues
 • TeDomum videos video.tedomum.net

  PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 86 ndjekës
 • ndjekje 63 instanca
 • 2GB për përdorues
 • PeerTube peertube.tamanoir.foucry.net

  PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 71 ndjekës
 • ndjekje 11 instanca
 • 100MB për përdorues
 • WeTube.Moe ฅ^•ﻌ•^ฅ - Like An Otaku's Daily Life [PeerTube - FR/EN] wetube.moe

  WeTube.Moe - Video Sharing Platform / Plate-forme de partage vidéos > Animation, Gaming, Entertainment < Redundacy is enabled toward partners instances. / La redondance est activée sur les instances associées. Powered By PeerTube.

 • 38 ndjekës
 • ndjekje 8 instanca
 • 100GB për përdorues
 • Exode... a musicians instance exode.me

  This PeerTube instance focuses on music even though we won't refuse other kind of videos, but try not to abuse

 • 22 ndjekës
 • ndjekje 294 instanca
 • 5GB për përdorues
 • PeerTube - Zapashcanon peertube.zapashcanon.fr

  PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 13 ndjekës
 • ndjekje 12 instanca
 • PeerTube of Jeremy - peertube.mazzonetto.eu peertube.mazzonetto.eu

  PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 25 ndjekës
 • ndjekje 51 instanca
 • Pa kuota për përdorues
 • peertube.geekshell.fr peertube.geekshell.fr

  PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 60 ndjekës
 • 5GB për përdorues
 • P2J : Pair 2 Jeux videos.lecygnenoir.info

  Pair 2 Jeux (P2J) est une instance Peertube regroupant des créateurs de vidéos de jeux vidéos de tout type et de toutes origines. Vous pourrez trouver toutes sortes d'informations sur notre wiki : https://wiki.pair2jeux.tube/doku.php

 • 86 ndjekës
 • ndjekje 98 instanca
 • scitech.video PeerTube scitech.video

  Videos from the technical community

 • 29 ndjekës
 • ndjekje 1 instanca
 • 5GB për përdorues
 • CSICtv csictv.csic.es

  Plataforma de vieo streaming corporativa del CSIC. Se utiliza un sistema que permite la federación de sites de centros (disponible más adelante en los VDC).

 • 27 ndjekës
 • 100MB për përdorues
 • Videos auf okaris.de video.okaris.de

  PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 11 ndjekës
 • ndjekje 5 instanca
 • 5GB për përdorues
 • toobnix toobnix.org

  a federated video service

 • 1GB për përdorues
 • Luttyz's Peertube Instance luttube.tk

  Heya, I'm Luttyz, a video maker with a passion for self hosting.

 • 2 ndjekës
 • Pa kuota për përdorues
 • MalyTube peertube.maly.io

  PeerTube instance for anybody to use, created the 21/03/2018.

 • 82 ndjekës
 • ndjekje 6 instanca
 • 5GB për përdorues
 • PeerTube(LIVE) peertube.live

  PeerTube(LIVE) is a decentralized, censorship-resistant video platform that cannot be controlled by any one person, government, or company.

 • 68 ndjekës
 • ndjekje 483 instanca
 • 1GB për përdorues
 • ouahpitube tube.ouahpiti.info

  PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 44 ndjekës
 • ndjekje 15 instanca
 • 1GB për përdorues
 • Vidéos du samedi après-midi video.samedi.pm

  Instance PeerTube dédiée au mouvement des gilets jaunes

 • 22 ndjekës
 • 50GB për përdorues
 • ɭost Ɂod lostpod.space

  PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 58 ndjekës
 • ndjekje 387 instanca
 • QueerTube queertube.org

  QueerTube, a Queer instance of Peertube.

 • 65 ndjekës
 • ndjekje 248 instanca
 • 10GB për përdorues
 • PeerTube @ 1312 peertube.1312.media

  ACAB - NO EXCEPTION

 • 69 ndjekës
 • ndjekje 64 instanca
 • PeerTube temp1.procrastination.party

  PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 32 ndjekës
 • ndjekje 6 instanca
 • 500MB për përdorues
 • THPS Tube thps.tube

  idk wtf im doing

 • 31 ndjekës
 • Pa kuota për përdorues
 • VocaTube - PeerTube instance dedicated to Vocaloid voca.tube

  PeerTube instance dedicated to Vocaloid

 • 1 ndjekës
 • Pa kuota për përdorues
 • tube.Kody tube.kdy.ch

  Kody's personal PeerTube. Also mirror for some Radio France channels and VU by France•tv.

 • 75 ndjekës
 • ndjekje 499 instanca
 • AnjaraTube tube.anjara.eu

 • 18 ndjekës
 • ndjekje 290 instanca
 • 1GB për përdorues
 • Ploud Video video.ploud.fr

  Ploud Video est le service de visualisation et de partage de vidéos de Ploud, services en ligne personnels et gratuits édités par la société PSIADE et accessibles sur le site https://www.ploud.fr. Ploud Video is the Ploud's service of viewing and sharing video. Ploud are free and personal online services published by the french company PSIADE on the website https://www.ploud.fr.

 • 46 ndjekës
 • ndjekje 441 instanca
 • Pa kuota për përdorues
 • prtb.Quebec.gq prtb.quebec.gq

  PeerTube est une plateforme de diffusion vidéo fédérée (ActivityPub) utilisant le protocole P2P (BitTorrent) directement dans le navigateur Web avec WebTorrent et Angular.

 • 35 ndjekës
 • ndjekje 31 instanca
 • 5GB për përdorues
 • PeerTube OpenAlgeria tube.openalgeria.org

  Est une plate-forme de streaming vidéo en utilisant P2P (BitTorrent) via le navigateur web.

 • 61 ndjekës
 • ndjekje 19 instanca
 • 1GB për përdorues
 • MyGaia peertube.mygaia.org

  Personal PeerTube instance with music clips, geek stuff, motorbikes...

 • 11 ndjekës
 • ndjekje 27 instanca
 • P2J : Pair 2 Jeux videos.pair2jeux.tube

  Pair 2 Jeux (P2J) est une instance Peertube regroupant des créateurs de vidéos de jeux vidéos de tout type et de toutes origines. Vous pourrez trouver toutes sortes d'informations sur notre wiki : https://wiki.pair2jeux.tube/doku.php

 • 86 ndjekës
 • ndjekje 98 instanca
 • Subak peertube.subak.ovh

  A PeerTube instance using p2p for video streaming. Subak is not a trademark, just a name of a blog and a rocket chat.

 • 37 ndjekës
 • ndjekje 22 instanca
 • 500MB për përdorues
 • Peertube Montecsys peertube.montecsys.fr

  PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 19 ndjekës
 • ndjekje 8 instanca
 • 500MB për përdorues
 • Centre de Visionnage Ojamajo.Moe [PeerTube] wetube.ojamajo.moe

  Regardez le contenu du dépôt Ojamajo.Moe depuis le Centre de Visionnage.

 • 35 ndjekës
 • 5GB për përdorues
 • IPHODASE video.iphodase.fr

  PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 49 ndjekës
 • ndjekje 18 instanca
 • video.valme.io video.valme.io

  valME.io is like reddit but where karma converts to money. We want to help people profit when they add value to others. We're testing PeerTube's video platform to support the goals of valME.io's content management system (forums, blogging, websites). Come try it out and make money from your videos!

 • 6 ndjekës
 • 5GB për përdorues
 • visionOntv visionon.tv

  visionOntv aims for the widest distribution of video for social change. It is part of the Open Media Network (https://github.com/Openmedianetwork)

 • 40 ndjekës
 • ndjekje 1 instanca
 • 1GB për përdorues
 • OneTube Mangas Stream stream.ot-mangas.com

  PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 26 ndjekës
 • 500MB për përdorues
 • P2Tube tube.p2p.legal

  Instance Peertube de la coopérative p2p.legal: https://p2p.legal En partenariat avec l'équipe du projet Duniter: https://duniter.org/fr/comprendre/

 • 69 ndjekës
 • ndjekje 8 instanca
 • Datse Multimedia Videos - Using PeerTube video.datsemultimedia.com

  Datse Multimedia Videos using PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 63 ndjekës
 • ndjekje 61 instanca
 • 5GB për përdorues
 • PeerTube peertube.alexkeating.me

  PeerTube, a federated (ActivityPub) video streaming platform using P2P (BitTorrent) directly in the web browser with WebTorrent and Angular.

 • 50 ndjekës
 • ndjekje 7 instanca
 • Pa kuota për përdorues
 • Peer Videos peervideos.com

  Peer Videos is a free video sharing service. You can upload, share, watch and embed videos for free. No ads, no fuss, just like YouTube without the ads.

 • 13 ndjekës
 • ndjekje 15 instanca
 • 50GB për përdorues
 • peshane's PeerTube peertube.peshane.net

  a tiny personal instance

 • 76 ndjekës
 • ndjekje 216 instanca
 • 1GB për përdorues
 • Kjo është e ngjashme me zgjedhjen e një furnizuesi email: përkatësia do të jetë pjesë e emrit tuaj të përdoruesit!

  Instaloni tuajën

  Nëse ju intereson xhirimi i instancës tuaj — për shokët tuaj, familjen apo entin — mund t’ia filloni duke lexuar dokumentimin mbi instalimet.

  Do të strehoni vetëm përdoruesit tuaj dhe videot e tyre. Mund të përcaktoni numrin e regjistrimeve të mundshme dhe kuota hapësire për përdorues. Në faqen tuaj hyrëse do të shfaqen vetëm video prej instancash që ju i keni zgjedhur për t’u ndjekur.

  Lexoni dokumentimin

  Si funksionon

  Gjithkush mund të strehojë një shërbyes PeerTube, që ne e quajmë instancë. Çdo instancë strehon përdoruesit e vet dhe videot e tyre. Ajo mban gjithashtu një listë të videove prej instancash që përgjegjësi zgjedh të ndiqen, për t’ua sugjeruar ato përdoruesve të tij.

  Çdo llogari ka një identifikues global unik (p.sh. @chocobozzz@framatube.org), që përbëhet nga emri vendor për përdoruesin (@chocobozzz) dhe emri i përkatësisë së shërbyesit ku gjendet (framatube.org).

  Përgjegjësit e një instance PeerTube mund të ndjekin njëri-tjetrin. Kur instanca juaj PeerTube ndjek një tjetër instancë PeerTube, ju merrni të dhëna paraparjeje videosh nga kjo instancë. Në këtë mënyrë, mund të shfaqni videot e gatshme të instancës tuaj dhe të instancave që vendosni të ndiqen. Në këtë mënyrë, ruani kontrollin se ç’video shfaqen në instancën tuaj PeerTube!

  Pyetje?

  Ku është e bukura në këtë?

  Shërbyesit xhirohen në mënyrë të pavarur nga persona dhe ente të ndryshëm. Në ta mund të zbatohen rregulla moderimi nga më të larmishmet, ndaj mundeni të gjeni ose të ndërtoni një që puqet përsosmërisht me shijet tuaja.

  Duke e parë një video, ju ndihmoni furnizuesin e strehimit ta transmetojë atë, duke u shndërruar ju vetë në një transmetues të videos. Për të transmetuar videot e përdoruesve të saj, çdo instancë nuk ka nevojë për shumë para.

  Nisjani